Snakehosting logo

Kære kunder, venner og snakes,

Den seneste uges tid har ikke været nem for os. Vi er blevet angrebet hver dag, flere gange og med tiltagende styrke. Vi har gjort alt hvad der stod i vores magt for at bekæmpe det, men har måtte sande at det er en kamp vi ikke kan vinde sådan som det hele ser ud lige nu.

Det har heller ikke været nemt for jer. Jeres servere har været nede det meste af tiden. Men til trods for det, har I været meget forstående over for det. Vi kunne ikke ønske os nogle bedre kunder, og vi vil gerne takke jer for jeres tålmodighed og støtte. Snakehosting ville aldrig være kommet så langt uden jer.

Tiden har heller ikke været nem for mig. Når nogen angriber vores servere, er det ikke kun dem der bliver ramt. Det ramme også mig. Det rammer mig hver gang en kunde ikke kan komme ind på sin server. Det er noget jeg har ligget søvnløs over flere nætter. Noget jeg har været ved at gå helt ned på grund af. Jeg trænger til en pause. Det gør vi alle sammen.

Derfor må jeg desværre meddele jer at Snakehosting lukker ned.

For denne gang vel at mærke. Dette var første halvleg, hvor vi tabte til udeholdet. Efter en god lang pause, kommer vi stærkt tilbage, og vinder kampen.

Nu til alt det praktiske:

Skulle du have andre spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at skrive til os. Som du altid har været.

Jeg vil gerne takke igen for den enorme støtte vi har fået igennem tiden, og især på det sidste.

Jeg håber vi ses igen på et senere tidspunkt.

Venlig Hilsen
Anders G. Jørgensen, Oliver Toftemann samt resten af Snakehosting holdet.